Saturday, September 23, 2017

Cuti!

Cuti panjang ni, tiba-tiba datang idea nak pergi holiday dengan anak-anak nanti.

Antara dalam plan :

Legoland
Sabah (KK-Kundasang)
Genting Highland
Cameron Highland

Legoland first choice sebab mama & abah belum pernah pergi lagi, maka molek sangatlah kita explore sama-sama nanti.hehe

Sabah pon macam best.
Duduk dekat Kundansang.
Eh teringat pula dekat The Pines Resort yang cantik tu. 
Sabah ni kalau pergi berdua pon best juga.mihmihmih

Genting Higland.
Dekat je dengan KL. 
Tapi kena tunggu bukan musim hujan kot.
Oh, ada GPO baru bukak katanya.
Macam best je nak pergi.mihmihmih

Cameron Highland.
Ni macam boleh singgah otw nak balik Ipoh.
Tapi masa cuti sekolah, haruslah sesak.

Tapi tahun depan lah kot project execution nya sebab towards end of 2017, mama busy nakkkk.

Tapi mama rasa nak bawak korang pergi sini:


Takpe, LOA ni.

Ada rezeki kita pergi okeh!

No comments: