Friday, October 17, 2008

Hari Terakhir@PSN

Hari ni last day Program Anak Angkat kat Pusat Sains nie. Actually dah takde ape-ape lagi program yang melibatkan kiteroang (except incik bos). Tapi kiteorg ade lagi satu task iaitu nk menyiapkan montaj untuk majlis penutup esok. Memandangkan hari ni diaorang still ade aktiviti so incik bos mengarahkan supaya kiteorg ikut skali ke PSN. Sebab dah plan nk bawak ma ngan abah ke rumah Ateh, smalam mintak kat incik bos utk pergi ke PSN dari Ampang nie. Thanks to incik bos sebab bagi.

After office hour -> balik rumah -> packing baju -> tggu maghrib -> buka puasa(minum jek dulu) -> gerak-gerak khas ke KL -> singah sebentar di McD -> eat and drive -> sampai!

Dalam pukul 10 malam jugaklah baru sampai KL. Haa..nak dijadikan cerita t-shirt program tak berbasuh lagi.*haha*. So bibik telah menjadi mangsa tolong basuhkan, spin guna washing machine and gantung bawah kipas. Nasib baek pagi tadi dah kering.hehe

CH tolong hantarkan ke PSN. Balik pon CH amik. Bestnye rase pergi keje ade orang hantar and jemput...ngeeee.

-team hari pertama-

No comments: